HTML

Vámpírként

Ez a történet egy lány naplóbejegyzéseiről fog szólni. A leírások nem valami részletesek, hiszen mindenki másra koncentrál a naplójában és más a leírási stílusa.

Friss topikok

  • Nofete: Köszi szépen neked is nagyon boldog karácsonyt!!!! Azt már tudom, hogyan fogom folytatni, de azt m... (2008.12.26. 10:07)
  • Sabine Aquila: Rendben. Én már nagyon várom a folytatást :D (2008.11.01. 15:55)
  • Nofete: Örülök, hogy tetszik. Most néhány napig nem leszek itthon, de amint hazaérek folytatom. Remélem ut... (2008.04.02. 21:19)

Linkblog

2008.03.17. 20:43 Nofete

...egy erdőben állok, sötétség vesz körül, s várok egy neszre, ami elárulja az üldözőmet. Érzem a közelségét, csak a megfelelő pillanat kell neki. Lehunyom a szemem és akkor hirtelen előugrik az egyik fa árnyékából. Megpróbált egy ugrással leteríteni, de gyorsan félreugrottam. Előrántja a kardját, s heves párviadalba kezdünk. Egymást követik a vágások az ütésekkel. Lélegzetvételnyi szünet sincsen a küzdelemben. A támadóm felülkerekedik rajtam és a földön kötök ki. Végül felém nyújtja a kezét, hogy felsegítsen. Sebastian kegyetlen edző, nála lehetetlen pihenni. Megállás nélkül mondja a feladatait, amit teljesítenem kell. Hegymászást, futást, közelharcot, vívást és ki tudja még mit. Kezd elegem lenni belőle, a katonaság is jobb ennél. Persze ahhoz kétség sem fér, hogy sokkal erősebb lettem, bár félek ez sem lesz elég a túléléshez. Az álom egyre erőteljesebb, érzem közel az az éjszaka, amikor el jő a halála napja. Mindig ugyanaz történik, sosem tudom megmenteni, mint ha egy felsőbb hatalom nem engedné. Félek, előre megírták a sorsomat, s az utamat kedvesem nélkül kell folytatnom...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vampirkent.blog.hu/api/trackback/id/tr41385211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása